Vraag & Antwoord

Voor een boeiend Europees sociaal-innovatief project zijn we op zoek naar pilootorganisaties voor preventie en...

Voor een boeiend Europees project zijn we dringend op zoek naar zorgorganisaties, onderwijsinstellingen of overheidsinstanties, of andere die graag willen meedoen als pilootorganisatie. Regio's die in aanmerking komen zijn: Provincie Zeeland en de kustgebieden van de Provincies Zuid-Holland, Noord-Holland...

Waar kan ik terecht voor een vrijwilliger voor ondersteuning aan huis bij niet aangeboren hersenletsel?

Voor een cliƫnt - man, 76 jaar, woonachtig in Uden - ben ik op zoek naar een vrijwilliger die hem kan helpen met klusjes. Voorheen was hij hier handig in.

Zijn er zorginstellingen in de ouderenzorg die het Positieve Gezondheid Concept al hebben geïmplementeerd in de...

Het heeft mijn inziens meerwaarde boven de structuren van de 4 domeinen of OMAHA. Daarbij denk ik dat het een goed idee is om dossierbouwers ook te interesseren. Wellicht is dan enige omvang nodig.

Wie heeft er kennis en ervaring met het inzetten van interventies bij ouderen op de thema's van het...

Ik ben op zoek naar landelijke ervaringen, maar ook ervaringen die GGD-en hebben opgedaan. Welke interventies zijn ingezet en wat zijn de resultaten? Welke rol vervult de GGD hierin?

Welke stappen maken jullie als gemeente of organisatie om Positieve Gezondheid als uitgangspunt te hebben? Isoleren...

Ons college heeft besloten om Positieve Gezondheid als uitgangspunt te kiezen voor de inrichting van het sociaal domein. Hiervoor moet een visie en procesvoorstel gemaakt worden, om het daarna te implementeren. Zijn er gemeenten en/of organisaties die dit al hebben gedaan? Wanneer je voor positieve...
Sluiten
ActueelVraag & AntwoordNetwerkOver IPH