Vraag

21 juni 2023
Profielfoto van Wendy Nederend
Projectleider Positieve Gezondheid & Trainer Positieve Gezondheid
OPROEP

“Er zijn plaatsen vrij gekomen voor de train de trainer Positieve Gezondheid. Wie doet mee?”

Toelichting

Vanuit de welzijnsorganisatie Participe gaan we met iPH vanaf 1 sept 6 trainers opleiden. Er zijn 2 plekken vrij gekomen waardoor we nu besloten hebben om de train de trainer open te stellen voor iedereen.

Dus heb je de basis training reeds gevolgd en liljkt het je leuk om het gedachtegoed verder uit te dragen, neem dan contact op met mij of iPH.

De datums zijn;

1 september '23
29 september '23
3 november '23
9 februari '24

De eerste 2  training datums zijn van 9.30 -16.00 uur. De laatste 2 zijn dagdelen omdat het gaat om supervisie en certificering.
Het is een hele leuk groep bestaande uit een jongerenwerker, maatschappelijkwerker, gezinsbegeleiders, wijkmanager. Cinthya de Vaal gaat de trainers opleiden en ik zal assisteren. Er is ruimte voor 3 a 4 trainers.

Gr Wendy Nederend 06 34030320 of mail; w.nederend@participe.nu  

De kosten voor Train-de-Trainer zijn vanaf 1 juli € 3.995,00 (vrij van BTW). Dit is inclusief twee trainingsdagen, lunch, studiemateriaal, startpakket met trainingsmaterialen, supervisiebegeleiding en certificering.

Kijk voor meer informatie op de site van de IPH. 

Motivatie

Om te leren van elkaar en te oefenen op elkaar in de train de trainer is het de bedoeling dat de groep bestaat uit ongeveer 8 personen. 
We hebben er nu te weinig om goed met elkaar te oefenen.

Werkgebied

Participe

Zuid Holland Noord

Deze vraag heeft nog geen reacties.