Channel Positieve Gezondheid

Landelijk channel

Positieve Gezondheid Videosessies

Videosessie
Webinar
Tijdstip:

Vervolg Evaluatiewijzer

In februari lanceerde iPH de Evaluatiewijzer: een verzameling van onderzoeksmethodes – opgehaald in het veld – waarmee we kunnen leren van het werken met Positieve Gezondheid. Inmiddels zijn er weer nieuwe methodes toegevoegd aan de Evaluatiewijzer. En die zetten we graag samen met de onderzoekers in de spotlights. Dat doen we tijdens de derde webinar van de Evaluatiewijzer op 29 september van 15.00-17.00.

We nodigen je van harte uit om deze webinar bij te wonen. Tijdens deze sessie maken we je opnieuw wegwijs in het gebruik van de Evaluatiewijzer. Experts vertellen hoe zij hun methodes toepassen en wat het hen oplevert. En natuurlijk is er weer gelegenheid om in Breakout Rooms met elkaar in gesprek te gaan over de opgedane kennis

Programma

15.00 Welkom 

15.05 Over Evaluatiewijzer  

15.15 Majelle Panis over meten van reintegratie 

15.30 Sanne Kok over meetinstrument Positieve Gezondheid

15.50 Pauze  

15.55 Breakout Rooms – Wat ontbreekt er nog aan methodes in de Evaluatiewijzer? 

16.15 Esther van der Zee over Effectmonitor Samen Wageningen  

16.30 Leuke afsluiting 

16.40 Check-out 

Waar

De sessie vindt digitaal plaats. Je kunt je aanmelden door op de gele knop 'ik ben erbij' rechtsboven te klikken. Enkele dagen voor de sessie ontvang je een digitale link.

Voor wie

De lancering is interessant voor iedereen die met Positieve Gezondheid werkt en hiervan wil leren, van zorgprofessionals en welzijnswerkers tot bestuurders.

Schrijf in! klik op de gele button

De conference beheerder is:

Junior Adviseur