Tijdlijn

Lichelle Kool heeft dit bericht geliked
Profielfoto van Janneke van den Berg

Voorjaarswandel- en werkbezoek in de regio Noordelijke Maasvallei (PHned) op 12 april as.

Ben je benieuwd naar hoe er in de regio Noordelijke Maasvallei al meer dan 10 jaar gewerkt wordt vanuit en aan Positieve Gezondheid? Wil je weten hoe de transformatie van focus op ziekte & zorg naar gezondheid & gezonde vitale leefomgeving en natuur daar vorm krijgt, wordt bestendigd en bekostigd? Welke rol de inwoners, het ziekenhuis en het sociaal domein daar spelen? Hoe er wordt samengewerkt, ook met andere sectoren? En welke betekenis de natuur daarin heeft? Of heb je vragen hoe het IZA daar vorm krijgt?

Wandel dan samen met de ambassadeur Positieve Gezondheid en huisarts Hans Peter Jung uit Afferden een stukje van het Pieterpad tussen de huisartsenpraktijk in Afferden en het Vitaliteitscentrum in Vierlingsbeek. En ga samen op zoek naar de verborgen ’schatten’!

Mocht je geen tijd hebben voor een wandeling, dan haak je later aan voor het vervolg van het programma. Meer Info en aanmelden: https://www.allesisgezondheid.nl/evenementen/voorjaarswandel-en-werkbezoek-in-de-regio-noordelijke-maasvallei-phned/