Vraag

12 mei 2022
Profielfoto van Meike van der Burgh-Smit
Veranderkundige en trainer positieve gezondheidszorg

“In het kader van mijn opleiding Train de trainer positieve gezondheid (IPH) ben ik op zoek naar een ervaringsplek om training te kunnen geven in positieve gezondheid.”

Toelichting

Even ter kennismaking:

Mijn naam is Meike van der Burgh-Smit. Ik heb uitgebreide ervaring in de zorg als voormalig verpleegkundige, onderzoeker, veranderkundige, adviseur, directeur en bestuurder. Daarnaast ben ik spreker en facilitator op symposia, workshops en trainingen in de zorg. Positieve gezondheid is mijn nieuwe vakgebied. Op dit moment volg ik de opleiding Train de trainer Positieve gezondheid. Daarom ben ik op zoek naar teams die getraind willen worden in het toepassen van positieve gezondheid in hun (zorg) praktijk.

Daarnaast faciliteer ik bij het ontwerpen van zorgvernieuwing en gezondheidsbevorderende initiatieven voor gemeenschappen, organisaties en lokale samenwerkingsverbanden. Positieve gezondheid, waarderend onderzoeken en Theory U zijn concepten van waaruit ik werk.  Interesse? Neem contact op via:

https://www.linkedin.com/in/meike-van-der-burgh-smit/    

of telefonisch: 06 37302046

Motivatie

Zie boven

Werkgebied

Vital Beings, begeleiding bij veranderprocessen voor gezondheid en zorg

Profielfoto van Noor Godijk
Onderzoeker/epidemioloog

Hoi Meike,

Wij hebben een team op een zorgboerderij in Beugen, De Haartse Hoeve. We werken hier met mensen met dementie en niet aangeboren hersenletsel. Indien je het leuk vindt ons team te trainen als deel van je opleiding hoor ik het graag.
Ik doe zelf momenteel de cursus positieve gezondheid vanuit het GGD en zou het erg leuk vinden als ons team ook training krijgt.

Groetjes
Noor

hollandicazorg@gmail.com

Profielfoto van Mirjam Vreeke-Reijnierse
Teamcoordinator Welzijn en vrijwilligers

Beste Meike

Binnen Zorggroep Ter Weel zijn wij positieve gezondheid aan het introduceren, dus dat zou voor onze medewerkers van de dagbesteding een mooie aanvulling zijn

Groeten Mirjam Vreeke mirjam.vreeke@terweel.nl

Profielfoto van Sylvia Rook
Taakstelling huisvesting statushouders,, Integratie & reintegratie, coördinator Taalhuis, coördinator Vluchtelingenhulp Tholen

Hoi Meike,
Dit is misschien wel wat voor mij en mijn collega's uit het sociaal domein van de gemeente Tholen. Ik weet natuurlijk niet of dit te ver weg is, maar als je interesse hebt kunnen we hierover het gesprek aangaan.
sylvia.rook@tholen.nl

Met vriendelijke groet,
Sylvia Rook

Profielfoto van Ernst Jan Bakker
Fysiotherapeut

Beste Meike,
Helaas kan ik niet jou een werkervaringsplek bieden.

met groet
Ernst Jan Bakker

Profielfoto van Judith Heinrich
Adviseur publieke gezondheid

Kun je me informeren wat je werkgebied is Meike?

Goedemiddag Meike,

in Oegstgeest zijn we op dit moment bezig om Positieve Gezondheid te implementeren in de eerstelijnszorg en het wijksamenwerkingsverband. We werken hierin nauw samen met de Gemeente Oegstgeest en het sociaal domein.

Vanochtend sprak ik de sociaal makelaar in Oegstgeest en zij vertelde dat ze eigenlijk een train de trainer cursus wil doen. Niet zozeer om de training te geven, maar om goed te kunnen vertellen wat we gaan doen en wat PG inhoudt. Om mensen mee te krijgen, is het belangrijk dat je het goed kunt uitleggen en mensen een goed beeld kan geven wat het inhoudt. Ik heb eigenlijk dezelfde vraag voor mezelf. Als wijkmanager ben ik ook degene die het moet "verkopen" in de wijk.

Ik hoor graag of we iets zouden kunnen betekenen voor elkaar

Met vriendelijke groet,

Veronique Wertenbroek-van Geldre
Wijkmanager WSV Oegstgeest
06-20287832

Profielfoto van Viony Rutten
Beleidsmedewerker

Hoi Meike,

Mocht je nog geen geschikte plek gevonden hebben zou ik graag verder met je in gesprek gaan. Wellicht is er iets mogelijk binnen onze gemeentelijke organisatie. Zoek mij gerust op via LinkedIn

Groetjes Viony

Profielfoto van Christa Lubben
Adviseur Productontwikkeling en Innovatie

Beste Meike,

Zeeuws Baken is een samenwerkingsverband van verschillende zorgaanbieders die onder de WMO in Vlissingen samenwerken.
Wij willen positieve gezondheid als uitgangspunt van onze zorgverlening inmplementeren in de verschillende organisaties. Wij nemen graag z.s.m. contact met je op.

Namens Zeeuws Baken

Christa Lubben

Profielfoto van Louisa Bosker
Directie

Ik nodig je graag uit om voor het team van het Odensehuis Wageningen een training te komen geven of op andere wijze voor jou een goede leerervaringsplek te zijn. Vriendelijke groet, Louisa Bosker

Onze website nieuwe versie is bereikbaar met deze link
https://tst.odensehuisgelderland.nl/
CONTACT
Hesselink van Suchtelenweg 6
(gebouw Hooghe Stee)
6703 CT Wageningen
Telefoon: 0317 358 711
GSM: 06 43 89 04 32
E-mail: post@odensehuiswageningen.nl

Profielfoto van Peter van der Linden
Wijkmanager

Dag Meike, wellicht kunnen we hierover even contact hebben. LindkEdIn blijft volhouden dat ik dan eerst naar de premium verzie moet, dus toch maar hier even deze reactie.