Channel Positieve Gezondheid

Landelijk channel

Vraag

25 maart 2021
Student

“Fysiotherapeuten gezocht voor onderzoek naar ervaringen over de workshop ‘Positieve Gezondheid’”

Toelichting

Wij zijn drie studenten aan de ZUYD Hogeschool in Heerlen, in samenwerking met Limburg Meet (LIME) en zuyd hogeschool doen we onderzoek naar de ervaringen van fysiotherapeuten met de workshop Positieve Gezondheid. Voor ons onderzoek zijn we op zoek naar fysiotherapeuten die de cursus PG van Limburg Positief Gezond of de IPH gevolgd hebben en bereid zijn hun ervaringen te delen in interviews van 30-60 minuten.

Bijgevoegd vindt u de volledige informatiebrief en informed consent.

Bent u een fysiotherapeut en bereid deel te nemen aan ons onderzoek? Neem dan direct contact op via een reactie op dit bericht of via onderstaand mail adres.

Bram Titulaer: 1701843titulaer@zuyd.nl

Manager HR

Hoi Bram,
Ik heb een fysiotherapeut Mies Wiegant, Tevens voorzitter van de OR van VvG, naar jou doorverwezen, Hoewel ze niet de workshop heeft gevolgd heeft ze positieve gezondheid vanuit clientperspectief doorleeft en kan ze veel ervaringen delen. Ze weet wat het vraagt om dit ook in de HRD visie vorm te geven en toe te passen binnen de eigen organistie. Practice what you preach. Ik ben graag bereid om dit met haar te doen, maar ben uiteraard geen fysiotherapeut.
Rini van Roij, manager HR VvG