Channel Positieve Gezondheid

Landelijk channel

Vraag

25 februari 2021
Vrijwilliger

“Ik ben op zoek naar gesprekspartner(s) in de regio die eveneens bezig zijn met de opleiding Positieve Gezondheid.”

Toelichting

Als bestuurslid van ASB, Afferden Samen Beter,  ben ik aan de opleiding Positieve Gezondheid begonnen. Afferden Samen Beter is een vereniging die vanuit de uitgangspunten van Positieve Gezondheid leefbaarheid en samenhang in het dorp wil bevorderen. In februari heb ik mijn eigen Spinneweb gereed gemaakt, waarbij wordt aangeraden naar gesprekspartners te zoeken. 

Vitaliteitsmakelaar, Ondernemer

Hallo Anton,
Wat mooi om te horen dat Afferden een vereniging rijk is die zich inzet voor de leefbaarheid en de samenhang in het dorp te vergroten. Eveneens ben ik als Karin en Hanneke opgeleid in Positieve Gezondheid en begeleid voor Limburg als ambassadeur en implementatiecoach) oa de reflectiesessies. Daarnaast ben ik actief met het project Meerssen Vitaal waarbij we PG integreren in het sport-, beweeg-, preventiebeleid van onze gemeente. Voel je vrij om te sparren en bel/mail me voor een afspraak.
Groet,
Anita Verstappen
Vitaliteitsmakelaar NL

Praktijkhouder

Dag Anton,
Ik woon in Overloon, werk via Positieve Gezondheid aan communicatie tussen mensen. Heb de basiscursus Positieve Gezondheid afgerond. Ik werk in Venlo. Als ik je kan helpen mag je me gerust bellen: 06-21961854
www.purecommunicatie.nl geeft misschien ook meer informatie. Kijk vooral op de pagina Zoveel Meer

Beste Anton,

Ik ben werkzaam als specialist ondersteuner jeugd in regio Roermond - Venlo. Heb de IPH opleiding reeds afgerond en gebruik de visie van positieve gezondheid veel in mijn werk. Mocht je behoefte hebben aan een gespreks- / sparringspartner mag je altijd contact opnemen.

Groet Hanneke Urselmann
0643214399