Channel Positieve Gezondheid

Landelijk channel

Vraag

20 januari 2021
Docent fysiotherapie en minor 'Project Leefstijl'

“Fysiotherapeuten gezocht voor onderzoek naar ervaringen over de workshop ‘Positieve Gezondheid’.”

Toelichting

In samenwerking met Limburg Meet (LIME) en Zuyd Hogeschool onderzoeken drie van onze studenten de ervaringen van fysiotherapeuten van de workshop ‘Positieve Gezondheid’ (PG). Zij zijn op zoek naar fysiotherapeuten die deze workshop hebben gevolgd en bereid zijn hun ervaringen in online interviews van 30-60 minuten te delen. Bijgevoegd vindt u de volledige informatiebrief en informed consent.

Bent u fysiotherapeut en bereid mee te werken aan het onderzoek? Neem dan direct contact met ons op via onderstaande e-mailadressen.

Diederik Knijnenburg:     1710877knijnenburg@zuyd.nl    /   06-312 473 37

Rick van Marm (begeleider): rick.vanmarm@zuyd.nl 

Regioadviseur

Dag Rick
Ik kan jullie vraag via LinkedIn in mijn netwerk uitzetten. Daarvoor is het dan misschien handig als ik een LinkedIn-contact met jou en Diederik heb. Zal ik jullie een uitnodiging sturen?
Met vriendelijke groeten,
Josette Driessen (regioadviseur KNGF)

Ervaringsdeskundige

Ik zit momenteel in de laatste fase van de online module 'Werken met positieve gezondheid'. Mogelijk kan ik iets voor je betekenen?

Train de trainer positieve gezondheid, fysiotherapie kind&jeugd, auteur, spreker

Hallo Rick,
Mijn combi is: praktijkhoudend fysiotherapeute eerste lijn, gecertificeerd trainer iPH en projectleider zorg in de eerste lijn. Afgelopen jaar gaf ik o.a. training PG (basimodule) aan docenten fysiotherapie Fontys. Mogelijk kan ik iets voor je betekenen.
Evelien van Dort

Projectmanager Wonen

Je zou contact op kunnen nemen met Josien de Wolf. Fysiopraktijk Wolf, den Burg Texel