Tijdlijn

Dunya Vermaat heeft dit bericht geliked
Profielfoto van Hans ter Brake

Het digitale gezondheidsplatform Quli ondersteunt Positieve Gezondheid voor individuen en voor coaches en andere professionals.

Voor individuen in vijf stappen:

1. Invullen van een vragenlijst. Quli biedt er meerdere.
2. De uitkomsten worden inzichtelijk via een spindiagram.
3. Informatie over mogelijke vervolgstappen. Bijvoorbeeld: regionale (gezonde) activiteiten, coaching, ervaringsdeskundigen, GGz-appwijzer of regionaal community-platform.
4. Het opslaan van de uitkomsten in je eigen dossier. Bij vaker invullen van de vragenlijst, kun je zien wat je vorderingen zijn.
5. Je kunt de uitkomsten delen binnen het platform met coaches en anderen. Je kunt ze ook downloaden en per mail naar iemand sturen. En hetzelfde kan via MedMij.


Je kunt als professional of organisatie op twee manieren werken:

a. Op jouw initiatief met je cliënten waardoor je het vervolgtraject (stappen 3 en 5) kunt afstemmen op het individu, doelgroepen en (lokale) mogelijkheden. Denk daarbij ook aan koppelingen met mogelijkheden in het sociaal domein, zoals wijkportalen en community-platforms.

b.Cliënten van organisaties, doelgroepen of (inwoners) van regio-initiatieven nemen zelf initiatief (nadat ze op een of andere wijze geïnspireerd zijn voor Positieve Gezondheid en het invullen van een vragenlijst). Via stap 3 en 5 maak je lokale ondersteuningsmogelijkheden kenbaar en bereikbaar.

Ondersteuning en coaching kan natuurlijk geheel digitaal (GGz-appwijzer), blended via Quli (beeldbellen) en via koppelingen met systemen van derden (zoals Minddistrict).

Lees verder: https://www.quli.nl/positieve-gezondheid/