Activiteit

Symposium Positieve Gezondheid binnen de kindergeneeskunde

Locatie: Rabobank Auditorium, Utrecht
Datum: Dinsdag 16 april 2024
Tijd: 10:00 tot 16:00

Een primeur! iPH en Make-A-Wish Nederland bundelen de krachten voor een interessant wetenschappelijk symposium dat je niet mag missen, met als thema ‘Is er een medicijn voor veerkracht?’. Ben je een zorgprofessional en werk je met kinderen? Meld je snel aan!

Een kind is meer dan alleen zijn ziekte. Gelukkig is daar steeds meer aandacht voor binnen de zorg. Het gedachtegoed rondom Positieve Gezondheid is al langer bekend, maar er is nog nooit een symposium georganiseerd over Positieve Gezondheid specifiek gericht op het kind. Make-A-Wish bestaat volgend jaar 35 jaar en weet inmiddels als geen ander wat positieve emoties en het teruggeven van regie doen met de veerkracht van kinderen. Tijdens het symposium gaan we daarom dieper in op de effecten van alle psychologische factoren rondom de gezondheid bij kinderen.

Voor wie: Artsen, verpleegkundigen, medisch pedagogisch zorgverleners, verpleegkundig specialisten, maatschappelijk werkers, thuiszorgverpleegkundigen en iedere andere zorgprofessional met interesse in dit onderwerp.

Programma

We hebben een boeiend programma voor je in petto met o.a. Machteld Huber, Marcel Levi en een speciaal item met Piet Leroy. Bekijk het volledige programma.

AANMELDEN